• 1402/10/20 - 10:10
با انتخاب معاونت تحقیقات و فناوری اعلام شد

مرکز تحقیقات بازسازی مفاصل و استخوان به عنوان مرکز تحقیقاتی برگزیده

مرکز تحقیقات بازسازی مفاصل و استخوان به عنوان مرکز تحقیقاتی برگزیده دانشگاه علوم پزشکی ایران انتخاب شد.

322011.mp3 مرکز تحقیقات بازسازی مفاصل و استخوان به عنوان مرکز تحقیقاتی برگزیده

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شفایحیاییان در مراسم تقدیر از برگزیدگان پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران، مرکز تحقیقات بازسازی استخوان و مفاصل به عنوان مرکز تحقیقاتی برگزیده دانشگاه انتخاب گردید.

در این مراسم دکتر پازوکی رئیس دانشگاه، پژوهش را از اهداف و اولویت های اصلی دانشگاه نام برد و بیان کرد که برای رسیدن به دانشگاه نسل پنجم باید اهمیت و اهتمام ویژه در حوزه پژوهش و فناوری داشته باشیم و تحقیقات در راستای بین المللی سازی ، هوش مصنوعی ، بهداشت و تهدیدات جمعیتی ، ارزش های الهی و مکارم اخلاق و تولید محصول و خلق ثروت باشد.

دکتر فلک معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در این گردهمایی گزارشی از اقدامات انجام شده، وضعیت فعلی و اهداف این معاونت ارائه کرد.

در پایان مراسم از برترین های حوزه پژوهش و فناروی تقدیر به عمل آمد و مرکز تحقیقات بازسازی مفاصل و استخوان در بین 63 مرکز تحقیقاتی دانشگاه به عنوان مرکز تحقیقاتی برگزیده سال 1402 انتخاب شد و از دکتر فرید نجدمظهر تقدیر به عمل آمد.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار داخلی,[اخبار مرکز]
  • کد خبر : 322011