برگزاری پنجمین نشست علمی راهبردی بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی ایران در مرکز آموزشی، درمانی و پژوهشی شفایحیاییان برگزاری پنجمین نشست علمی راهبردی بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی ایران در مرکز آموزشی، درمانی و پژوهشی شفایحیاییان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۵ |
 به گزارش روابط عمومی مرکز در مورخه 5 تیر سال جاری روز چهارشنبه ، پنجمین نشست علمی راهبردی بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور دکتر کوهپایه زاده  ریاست دانشگاه ؛ دکتر برزگر دبیر ستاد راهبردی بیمارستان های مستقل ، دکتر توکلی معاون درمان ، دکتر براتی مشاور ریاست دانشگاه و مدیران عامل و مدیران بیمارستانها برگزارشد.

در ابتدای جلسه آقای دکتر برزگرضمن خیر مقدم برنامه های نشست و نتایج نشست قبلی را ارائه نمود.

سپس آقای دکتر کوهپایه زاده اهداف این نشست ها را اعلام و اظهار امیدواری نمود که تمامی بیمارستان ها و مراکز به سوی مستقل شدن حرکت نمایند و با کاهش هزینه ها و شایسته محوری باعث ارتقاء کیفیت و کمیت عملکرد تمامی واحدها گردد.

آقایدکتر باقری فرد مدیرعامل مرکز ضمن خوش آمدگویی به مدئوین و میهمانان محترم ، چالش های پیش رو مرکز را ارائه نموده و در خصوص ظرفیت مرکز شفا یحیاییان برای ارائه خدمات به بیماران سراسر کشور و حتی بیماران خارج از کشور و گروه های آموزشی تخصصی و فلوشیپ توضحاتی ارائه نمودند.

در ادامه آقایدکتر ابوترابی معاون اجرایی مرکز شفایحیاییان ، ضمن خیر مقدم به حضار در مورد شاخص های عملکردی ، مالی ، امور برونسپاری شده  و تجربه های موفق بیمارستان در سال های اخیر صحبت نمود.

در پایان جلسه دکتر برزگر دبیر ستاد راهبردی بیمارستان های مستقل به ارائه ساختار نگرش سیستمی جهت حذف ضایعات از طریق بهبود مستمر پرداخت.

عکس و خبر: هادی احسنی

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 2970 بار   |   دفعات چاپ: 146 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر