تیم فوتسال شفایحیاییان عنوان نایب قهرمانی مسابقات دانشگاه را به تالار افتخارات ورزشی خود افزود. نایب قهرمانی تیم فوتسال مرکز شفایحیاییان در مسابقات فوتسال کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پژشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۲۹ |
به گزارش روابط عمومی مرکز شفایحیاییان ، مسابقه فینال فوتسال کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پژشکی ایران گرامیداشت دهه فجر در تاریخ 28 بهمن 97 با حضور مسئولین دانشگاه ، مدیرعامل مرکز شفایحیاییان دکتر باقری فرد ، ریاست حراست دانشگاه دکتر تقوایی ، قهرمانان و پیشکسوتان فوتبالی از جمله فرشاد پیوس ، پرویز مظلومی ، حمید استیلی ، علی انصاریان و جعفر دهقان هنرمند سینما و تلویزیون در سالن شهید همت دانشگاه برگزار شد.

این مسابقات با حضور 29 تیم از مراکز و واحد های مختلف دانشگاه طی دو مرحله گروهی و حذفی برگزار گردید.
مسابقه فینال بین تیم های مرکز شفایحیاییان و حراست (ب) دانشگاه برگزار شد که این مسابقه با پیروزی تیم حراست ب به پایان رسید.
تیم شفا یحیاییان با ترکیب علی ابوترابی ، علیرضا نجفی ، هادی محسنی ، اصغر رستمی هیر ، صبا سالمی ،علیرضا شباهنگ، علیرضا میرزایی،مهرداد حقی ،حمیدرضا زیدوند و محمدعلی حیدر زاده شرکت کرده بود.
سرپرستی تیم را بیت اله نوری و هدایت تیم را مهدی عسگری گودرزی برعهده داشت.

عکاس و خبرنگار: هادی احسنی ثمرین

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 2317 بار   |   دفعات چاپ: 147 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر