تقدیر از یک عمر تلاش و زحمت خالصانه دکتر داوود جعفری تقدیر از یک عمر تلاش و زحمت خالصانه دکتر داوود جعفری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۲ |
مراسم تقدیر از زحمات و تلاش های دکتر داوود جعفری با حضور دکتر جان بابایی (معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی) ، دکتر کوهپایه زاده (رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ) و اعضای گروه ارتوپدی دانشگاه برگزار شد.
دکتر کوهپایه زاده : برنامه استراتژیک و اهداف دانشگاه تغییری نخواهد کرد، اما ممکن است در طریقه اقدامات واجرا تفاوت های کوچکی انجام پذیرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی شفا یحیاییان مراسم تقدیر و تجلیل از یک عمر خدمت رسانی و تلاش دکتر جعفری در 20 دی 97 برگزار شد.

در این مراسم دکتر فراهینی ، از زحمات خالصانه دکتر جعفری تشکر کرد ، وی بیان کرد که دکتر جعفری با انجام خدمات ارزنده از جمله ایجاد مجله ارتوپدی ، تاسیس مرکز تحقیقات و جلسات صبح گاهی روزانه و مداوم ،‌ به گروه ارتوپدی ارزش داده و آن را ارتقاء بخشیده است.
در ادامه دکتر عامری ، عضو گروه ارتوپدی و هیات علمی از نقش دکتر جعفری در تشکیل گروه ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی ایران یاد کرد و گفت نقش دکتر جعفری در این گروه بسیار برجسته و پر رنگ است.
وی افزود در این مرکز اساتید بزرگی حضور داشته اند و دکتر جعفری با ایجاد تغییرات و افزودن افراد جدید و ایجاد بافت ارتوپدی قوی ساختار گروه را نقش دادند ، دکتر جعفری بیشترین میزان وقت ، انرژی و ثبات قدم را در این مسیر داشته و در کل این گروه، مهندسی خود را مدیون زحمات شبانه روزی و تمام وقت دکتر جعفری میداند.
دکتر لاهیجی از دستیارن سابق بیمارستان و رئیس انجمن جراحی دست بیان داشت که فارغ التحصیلان مرکز شفایحیاییان انضباط و نظم فکری و رفتاری شاخصی دارند و عضو هیات علمی مراکز بزرگی شده اند و این حاصل برنامه ریزی و تفکر دکتر جعفری میباشد، و با تقدیم لوح سپاس ، دکتر جعفری را عضو پیوسته ، دائمی و افتخاری انجمن جراحان دست اعلام کرد.

دکتر باقری فرد ، رئیس مرکز آموزشی ، پژوهشی و درمانی شفایحیاییان ضمن عرض خیر مقدم به دکتر جان بابایی و دکتر کوهپایه زاده ، گفت : امروز میخواهیم از استاد جعفری تجلیل کنیم فردی که اسم ، وجود و زندگی شان با گروه ارتوپدی عجین شده است ، بسیاری از افراد، بیمارستان شفایحیاییان را به اسم دکتر جعفری میشناسند .
دکتر کوهپایه زاده ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ، از ایجاد ساز و کارهای علمی جدید برای پیشرفت گروه های آموزشی خبر داد. وی افزود دکتر جعفری خدمات ارزنده و بسیار زیادی به گروه داشته اند بصورتی که از این زحمات ، یادمان ها و خاطرات میتوان یک فیلم ساخت ، فعالیت های دکتر جعفری و مشورت با وی میتواند راهنمای سال های آینده مدیریتی این مجموعه باشد و خصلت ، رفتار و تفکرات وی میتواند الگویی باشد برای افرادی که در این مسیر فعالیت میکنند.
وی افزود با توجه برنامه استراتژیک دانشگاه که سال گذشته تدوین شده است ، اهداف مشخصی دارد و این اهداف و برنامه ها تغییری نخواهد کرد ، اما ممکن است در طریقه اقدامات واجرا تفاوت های کوچکی انجام پذیرد ، ما یک سال و نیم از این مسیر را طی کرده ایم وقصد برگشت و جابجایی و تغییر نداریم و اهداف و استراتژی های تعیین شده ، اهداف و استراتژی های عالیه ای هستند و باید در برنامه ریزی و اجرای آنها دقت لازم را داشته باشیم که حتماً با همفکری و تجاربی که در این مدت به دست آمده ، ان شاء الله به خوبی انجام شود.

دکتر جان بابایی ، معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با حضور در این مراسم با تبریک بازنسشتگی استاد جعفری گفت : امیداریم سایه دکتر جعفری سالیان سال برسایه جامعه علوم پزشکی ایران بخصوص گروه ارتوپدی باشد.
معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود در چند موردی که با دکتر جعفری جلسه و همکاری داشته ایم ، شیفته اخلاق و رفتار دکتر جعفری شده ام ، دکترجعفری شخصیت وارسته ای دارند و درکنار علم ، اخلاق مناسبی دارند و ایشان در کمال آرامش ، نظم و انضباط توانسته به جایگاه علمی بزرگی برسد و با تربیت شاگردان زیاد خدمات ارزنده ای به کشور داشته اندو
وی گفت در زمان مسئولیت دکتر جعفری ، بیمارستان شفایحیاییان کم حاشیه ترین بیمارستان های کشور بوده است
ایشان برای دکتر باقری فرد آرزوی موفقیت نموده و ابراز امیدواری داشت با حضور استاتید بزرگ و جلسات علمی،  تربیت نسل جدید به خوبی انجام پذیرد و با تدوین برنامه های علمی نوین ، سطح ارائه خدمات به جامعه بهبود یابد.

دکتر جعفری ، استاد برجسته و بازنشسته گروه ارتوپدی از حضور مسئولین و اساتید محترم تشکر نموده و و با تبریک به دکتر کوهپایه زاده اظهار امیدواری کرد با برنامه ریزی های ایشان دانشگاه به جایگاه های مناسبی دست یابد.
وی از تمامی دست اندرکاران و همکارانی که این جلسه را برگزار نمودند تشکر کرد ، استاد جعفری با ارائه توضیحاتی از تاریخچه تشکیل بیمارستان و اساتیدی که در تشکیل گروه ارتوپدی نقش داشته اند گفت : من در تمام مدت زمان خدمت ام ، تمام تلاش خود را برای اعتلای کیفیت اهداف آموزشی و پژوهشی و خدمات تخصصی و فوق تخصصی درمانی به مراجعین این بیمارستان که اکثراً از قشر ضعیف و کم درآمد و بیمه شدگان هستند ،  انجام داده ام و صد ها طرح و برنامه برای پیشبرد اهداف آموزشی در این مرکز انجام شده است.
امروز که بازنشسته هستم ، از اینکه عمر خود را در راه اعتلای پیشرفت علم و آموزش و پژوهشی ارتوپدی ایران عزیز صرف نموده ام ، احساس سربلندی و افتخار مینمایم و امیدوارم که حاصل سالها تلاش و برنامه ریزی های اینجانب را دوستان وهمکاران ادامه داده و چراغ پر فروغ این مرکز را روشن نگه دارند.
سپاس بیکران خود را نسبت به همه عزیزان که در این سال های سخت در کنار من بوده اند ، تقدیم میکنم و برای همگان آرزوی موفقیت و پیشرفت روز افزون دارم.

شایان ذکر میباشد در پایان این مراسم با اهدا لوح تقدیر و هدایا ، از زحمات دکتر جعفری تقدیر به عمل آمد.

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 54 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر